Condiții de Livrare

Unul dintre serviciile noastre cele mai utile și necesare este logistica de livrare.
Principalul avantaj al livrării este economisirea timpului clientului.

Livrarea se face pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

O armată mică, dar foarte profesionistă, de curieri-împuterniciți și cu experiență, livrează zilnic un număr mare de achiziții în toate colțurile capitalei.
Livrare în interiorul municipiului Chișinău mun. Chișinău este GRATUITĂ pentru persoanele juridice și persoanele fizice, pentru o comandă în valoare de peste 300 lei.
Comenzile formate pot fi livrate în aceeași zi sau a doua zi, în funcție de categorie și de finalizarea montajului.
Serviciul de curierat livrează comenzile în interiorul mun. Chișinău în zilele lucrătoare, între orele 10:00 și 17:30. Livrarea în weekend și în zilele de sărbători legale nu se efectuează.

Livrarea în regiunile RM se efectuează de către serviciul de curierat Nova Poshta cu un termen mediu de livrare de 48-72 ore.
Livrarea mărfurilor în afara mun. Mun. trebuie să achitați taxele de livrare conform tarifelor companiei de transport.
 
Verificarea completitudinii și calității mărfii se efectuează în prezența curierului și de preferință nu mai mult de 10-15 minute din momentul sosirii.
Curierul nu oferă consultanță cu privire la calitatea și caracteristicile mărfurilor.
Curierul, în cazul plății în numerar sau prin card bancar, este obligat să vă dea un bon de casă pentru întreaga valoare a achiziției.

Plata cu cardul bancar este posibilă prin POS-terminal la curierul companiei noastre sau atunci când livrarea este efectuată de către serviciul de curierat Nova Poshta în regiuni.

Dacă, din orice motiv, produsul nu este conform cu comanda dumneavoastră sau prezintă daune mecanice, îl vom înlocui și vom aranja o nouă livrare gratuită.
În cazul în care v-am livrat comanda la timp, dar nu ați reușit să o primiți din cauza unor circumstanțe, vom aranja o nouă livrare la o nouă dată, după consultarea cu serviciul nostru de relații cu clienții.
În cazul în care un serviciu bun oferit de dumneavoastră poate deveni excelent, nu ne vom opri până când nu vom realiza această schimbare.
Apreciem sugestiile dumneavoastră pe drumul nostru spre excelența serviciilor, de care se bucură deja mii de clienți.
Contactați administrația cu sugestii și reclamații la adresa de e-mail [email protected].